sobota 17. decembra 2011

Vlasový špeciál

Ahojte :)
Dlhšie som už nepísala nič o vlasoch, tak som sa rozhodla, že napíšem niečo o šampónoch na vlasy, ktoré som za posledné obdobie vyskúšala.

Mám suchý typ vlasov ( od žehlenia ako som už viackrát spomínala), hrubé vlasy takže sa mi toľko nelámu, vlasy som si nikdy nefarbila ani melír som nemala a mám ich pomerne husté. Takže v drogériách sa prevažne pozerám po šampónoch a kondicionéroch určených na suché poškodené vlasy. Osobne som tiež zástancom toho názoru, že je dobré striedať šampóny, potom majú lepší účinok.

1)Elséve- Full repair 5 (šampón)
Píšu o ňom, že je vhodný na poškodené vlasy a obsahuje 5 regeneračný látok. Kúpila som si ho preto, lebo som ho raz vyskúšala od kamarátky v tábore a milo ma prekvapil. Mala som pocit, že sú menej suché a ošetrené. Či si ho kúpim aj nabudúce, neviem, lebo ma neoslovil až natoľko, že by u mňa nemal chýbať. Mám ho doma skôr na to vystriedanie šampónu, ktorému som verná a tak je pre mňa dobrý. 

2)Elséve - Re-nutrion -s včeľou materskou kašičkou ( šampón a kondicionér)
Toto je ten šampón, ktorému verná som :) Z drogérkových značiek mi príde najlepší ako som kedy mala. Moje suché vlasy rieši dokonale a keď k nemu pridám kondicionér, výsledok je ešte lepší. S rozčesávaním nejaký výrazný problém nemám, ale s týmto šampónom a kondicionérom to ide úplne ľahučko.


3) Schauma - Super ovocie & výživa (šampón, kondicionér)
Je to krémový šampón a kondicionér s nádhernou vôňou ovocia, ale so suchými vlasmi si neporadia až tak dobre ako hore spomínaný re-nutrion. Hodnotím ich dobre, vlasy zjemnia, ale medzi moje stálice patriť nebudú.

4)Loreal Proffesional - Asbolut repair cellular (šampón)
Hovorila som o ňom už v mojom videu . Je skvelý, radím vám, ak máte veľmi poškodené vlasy, stavuje na profesionálne výrobky z kaderníctva a nehľadajte lacné alternatívy z dorgérií. Tie sú vhodné, ak chcete už vlasy udržiavať, ale "dokopy" vám ich dá napríklad tento loreal :)

5) Yves Rocher - Hamamélis (šampón)
Tu je ďalšia moja stálica :) Objavila som ho na tomto blogu. Chcela som si kúpiť nejaký šampón, v ktorom nie sú silikóny aby som ho mala na výmenu s tými druhými ( aby som moje vlasy príliš nezaťažila). Tu som sa o ňom dočítala, že je skvelý, tak som si povedala, že ho vyskúšam. Som s ním tiež veľmi spokojná! Používam ho hlavne teraz, pretože v zime si vlasy skoro vôbec nežehlím ( aj tak je vlhko a zvlnia sa mi), tak som sa rozhodla, že si ich nebudem zaťažovať ani nijakými silikónmi a dám im "ozdravujúce obdobie" :)) Vlasy sú po ňom krásne ľahké, hydratované a vyživené. Je úplne jemnučný, veď o ňom aj píšu, že neštípe pri styku s očami a je vhodný aj pre najmenších. Odporúčam :)





6) Dove - Intense repair (kondicionér)
Raz sme z neho dostala vzorku aj spolu s kamarátkou. V ten večer som si vlasy neumývala, tak som ho neskúšala, ale moja kamarátka áno. Na druhý deň som sa v škole nevedela vynadívať, aké má lesklé krásne vlasy a niekoľko krát som jej ich pochválila. Až potom ma napadlo, či neskúšala tú vzorku. A áno, skúšala ju, takže sme hneď prišli na to, prečo ich má dnes také výnimočné. Neváhala som, a po minutí vzorky som si ho kúpila. Zozačiatku som ochkala aký je skvelý. Po čase už sa jeho efekt až tak výrazne neprejavoval, ale stále som zostala pri dobrej mienke o ňom. Keď sa mi minie, možno si ho kúpim znovu, zaraďujem ho k tým lepším výrobkom, čo som mala.

7.) Cien (šampón)
K nemu už asi nemám viac čo povedať, písala som o ňom tu a nepochybujem, že ste o ňom počuli už viac chvály. Tentokrát mám doma prevedenie pre farbené a poškodené vlasy (ten ružový na suché nemali) ale je rovnako dobrý a nesmie u mňa chýbať aspoň na obmenu, alebo keď nechcem žiadne silikóny.

streda 7. decembra 2011

Mikulášsky tanečný showprogram 2011

Možno ste si všimli, že som pridala 2 nové rubriky- my life a fashion. Je to pre väčšiu prehľadnosť a keďže občas pridávam články aj tohto typu, nechcm to všetko hádzať do priečinku "ostatné", tak to bude trošku pretriedené.

Hneď teraz využijem prvú prečinok "My life" a teda pridám vám článok, ktorý, logicky, pochádza z môjho života- príde mi fér aby ste trošku viac spoznali tú, ktorej články čítate a keďže k môjmu životu nevyhnutne patrí tanec, ukážem vám zopár amatérskych fotiek (fotili len rodičia kamarátok tak ako sa im poradilo) z Mikulášskeho vystúpenia mojej tanečnej skupiny, ktoré bolo túto nedeľu a myslím, že sa nám veľmi vydarilo. Ako je vidieť, tancujem latinskoamerické tance ako je samba, salsa, cha-cha, merengue a podobne. Tak dúfam, že sa na mňa moje spolutanečníčky nenahnevajú, že zverejňujem ich fotky ale baby sú ozaj krásne a nemajú sa za čo hanbiť :)))




 Na týchto dvoch som vždy druhá sprava, ak by ste ma nespoznali :)