nedeľa 26. júna 2011

Clean and clear - Shine control

Ajajaaj, tento prípravok mi narobil skôr problémy... Už dávnejšie som si ho kúpila, pretože sľuboval odmastnenie pokožky a čistenie no začala som ho používať len pred nedávnom. Moja pleť je zmiešaná až mastná a tak som sa rozhodla, že ho vyskúšam. Používala som ho každé ráno aj večer a jediné čo mi poskytol bolo možno osvieženie pleti. Má gélové zloženie s peelingovými zelenými guličkami, u ktorých som však vôbec nezaznamenala prečistenie pleti či úbytok akné. Skôr naopak, mám pocit, že sa mi vyrážok tvorilo len viac... A tvorba mazu? No, čakala som viac, nič moc. Cenu vám ,žiaľ, neviem povedať,ako hovorím, kupovala som ho už dávnejšie...

Aj vy ste už skúsili Clean and clear shine control? Ako vám sadol?

6 komentárov:

  1. lauri, ani sa nečudujem, že ti to nepomohlo... akné ti iba rozdráždilo a roznieslo po celej tvári :)) skús radšej prípravky bez peelingových čiastočiek.

    Veľmi pekný blog... sledujem ťa :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No asi áno, veď už to nepoužívam, kúpila som si od Ryoru čistiaci gél tak uvidím po čase a napíšem ako :) Zatiaľ vyzerá dobre... :)
    a ďakujem veľmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja ho používam už asi dva roky a môžem povedať, že som s ním spokojná. Je tam fakt dobré osvieženie pleti a pomohol mi aj s masnotou. Akné tiež začalo miznúť, ale až keď som krém skombinovala s prípravkami od kožnej.

    Tiež sa pridávam. Pekný blog. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vážne? No vidíš, skutočne je pravda, že koľko ľudí toľko chutí :) Každý máme inú pleť, každému niečo iné aj sadne. S tým osviežením a mastnotou sa s tebou súhlasím, ale akné ti podľa mňa začalo miznúť vďaka prípravkom od kožnej :) Ak sa môžem spýtať, aké to tie prípravky sú čo ti odporučila? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no zo začiatku mi odporučila zineryt. Ten mi, ale po čase prestal pomáhať tak mi predpísala dalacin a differin a teraz používam skinoren. (ale differin mi pomohol najviac =))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Priznám sa, že som ešte ani jeden z týchto názvov nepočula... ale ďakujem pekne za typ :)))

    OdpovedaťOdstrániť