nedeľa 26. júna 2011

Ochranné vlasové prípravky

Taakže dnes som si zobrala za tému ochranné vlasové prípravky. Asi každý vieme na čo slúžia - aby sa nám naša korunka krásy neničila vplyvom tepla :) A ako som už spomínala, vlasy si pomerne často žehlím, u mňa je kvalitný ochranný prípravok nevyhnutnosťou.( určite by to malo tak byť aj u žien, ktoré si len fénujú vlasy) Mala som ich 4, a to tie vám teraz podľa môjho oka zhodnotím:


1) Loreal Paris - Hot Straight  (cena cca 3-4 eurá)
  Uhladzujúci sprej dostať kúpiť aj v podobe uhladzujúceho mlieka. Pred kúpou som niekde čítala, že toto mliečko je skvelé až na jeden detail - ak si ho nenanesiete rovnomerne, môže vám spôsobiť mastné fľaky. Preto keď som prišla do obchodu, siahla som radšej po spreji. Musím povedať, že tento produkt používa pomerne dosť žien a chvália si ho. Ani môj názor nebude iný. Bola som spokojná, myslím že ochrannú funkciu dobre spĺňa. Vlasy však vôbec neuhladzuje, ako je písané. Myslím si , že je vhodnejší na ochranu pred fénovaním alebo pre ženy, ktoré si vlasy či už kulmujú alebo žehlia len občas. Pre mňa ale nebol úplne postačujúci, nakoľko si vlasy zaťažujem viac. Ešte stále má u mňa na poličke miesto, no používam ho len vtedy, keď viem že si vlasy žehliť nebudem, iba si ich vyfúkam- aby som si nemíňala oveľa kvalitnejší prípravok, a to...


2) Loreal Paris Professional - Thermo repair (cena cca 15 eur)
Môj najväčší miláčik! :) Kúpila som si ho na odporúčanie mojej kaderníčky a nikdy to neoľutujem, odteraz s ho budem kupovať stále, aj keď jeho cena nie je najnižšia, kvalita jej na 100 percent zodpovedá. Po umytí vlasov si ho nanesiem vo veľkosti 1-2 lieskových orieškov. Má krásnu vôňu, ktorá vo vlasoch aj pomerne vydrží a hlavne sú z neho vlasy krásne hebké, hladké a poddajné.


3) Got2b - Guardian angel (cena cca 5 eur)
Taak a tu máme got2b. Poviem vám, že jeho najväčšie pozitívum je úžasná vôňa- taká typická ako keď prídete ku kaderníčke :D Nevydrží však vo vlasoch, cítila som ju len pri nanášaní. Nebol zlý, ochrannú funkciu spĺňal asi, ale nemala som z neho vlasy poddajnejšie či hebkejšie. Taký priemer by som zhodnotila - nebola to zlá kúpa, ale už by som si ho asi viac nekúpila.


4) Syoss Heat Protect sprej (cena cca 5 eur)

A máme tu značku syoss - pre niekoho úžasná, pre iných strašná. Opäť však nemôžem nadávať ani na neho, ale myslím že je najslabší kvalitou spomedzi týchto. Neodporúčam kupovať, ochrannú funkciu mal pomerne slabú. Nie som si ani istá, i neobsahuje silikóny, pretože syoss ich zvykne mať...


Ako sa vy staráte o svoje vlasy? Ako ich chránite pred vplyvom tepla? :)

3 komentáre:

  1. :) máš pekný blog :P pomohla si mi díky !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mam doma ten got2 be a mam z neho pocit zlepenych vlasov...takze moc s nim spokojna nie som..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. llola1 - To som veľmi rada :) A ďakujem :)

    evie - vážne?? Ja som zas až taký zlý pocit nemala, no ako píšem, nestačil mi...

    OdpovedaťOdstrániť