sobota 25. júna 2011

Žehlička na vlasy






Ahojte! :)
Bol by hriech, ak by som nenapísala o tejto nevyhnutnej súčasti mojich vlasových pomôcok. Som totiž zaťažená na krásne rovné vlasy, preto si ich aj často žehlím, keď už moje prirodzené vlasy sú vlnité.
Problém, ktorý riešim s mojimi vlasmi je, že som si ich rok viac-menej pravidelne žehlila nekvalitnou žehličkou a okrem toho bez termo ochranného prípravku. Vôbec som to vtedy neriešila, tak si asi viete predstaviť do akého stavu som ich dostala... Pred polrokom som sa spamätala a zabezpečila si túto neskutočne dobrú žehličku na vlasy  BABYLISS st95e.  A prečo je taká skvelá? Určite ste si už veľa prečítali o fénoch či žehličkách s ionizérom, ktorý je veľmi šetrný k vlasov a neničí ich toľko. Najnovšie som však už našla článok o tom, ako máme zabudnúť na ióny- prišla nová Nano technológia, ktorá nie že vlasy neniční, ešte im aj môže pomôcť pretože zabezpečuje dostatočnú vlhkosť vo vlasoch.
Táto žehlička má však aj ionizátor aj NANO technológiu :) Navyše má keramické platničky a skvelý odparovací systém. Jej cena je síce vyššia, a to približne 65 eur cez internetové obchody, no jej kúpu určite neoľutujete a bude vám ešte dlho dobre slúžiť.

Aj reklama na ňu vyzerá veľmi dôveryhodne :))


Ako ste na tom vy? Žehlíte si vlasy? A akú žehličku máte ? :)

3 komentáre:

  1. Já si vlasy žehlim...snažim se teď už nežehlit tolik, proto nosim drdoly :-DD Jinak mám žehličku od Remington Sleek&Smooth Slim a jsem s ní spokojená. Jen je škoda, že ty vlasy ničí každá žehlička, ať stojí co stojí :((

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno to ničí, ale napriek tomu žehlenie kaderníci zaraďujú k tým menším ničiteľom vlasov, farbenie je napríklad oveľa horšie pretože farba sa dostáva až hlboko do vlasy no pri žehlení ničíš len vrchnú vrstvu vlasu... Ak používaš žehličku bez prípravku ( a žehlička je kvalitná) samozrejme že vlas trochu ničí, no spolu s dobrým termo ochranným prípravkom sa ti skutočne nemusia ničiť vôbec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jop, mám presne túto :) ale už nežehlím, lebo sa mi nechce :D a ako mi vlasy dorástli do určitej dĺžky, začali sa ničiť... :/

    OdpovedaťOdstrániť