piatok 1. júla 2011

Moji špiráloví obľúbenci :)

Ahojte! :) Výber špirál v obchodoch je naozaj veľký a preto je mi ľúto ostať verná len jednej špirále a neskúšať ďalšie. Ak sa mi však nejaká veľmi zapáči, kúpim si ju samozrejme viac krát po sebe a také sú tieto tri:


1) Oriflame- Wonder lash mascara ( cena v akcii cca 3 eurá)

Plusy: Veľmi dobrá je štetinka, ktorú si po vyschnutí špirály odkladám v prípade, že by som si kúpila nedobrú špirálu- jednoducho vymením horný dielik :). Riasy krásne predĺži a tiež aj zahustí. Z jednej strany sú dlhšie štetinky, z druhej kratšie, ktoré sú výborné na dolné mihalnice. A tiež skutočne skvelá cena! :)

Mínusy: Má dosť krátku životnosť. Už po 1 mesiaci nemá taký efekt ako na začiatku. Úplne vyschne tak po 2 mesiacoch.


2) Gosh - Eye deal mascara ( cena cca 8-9 eur)
Plusy: Mihalnice sú po nej krásne zahustené a predĺžené! Robí vážne dramatický pohľad. Dobre sa nanáša. Vydrží najmenej 2 až 4 mesiace.

Mínusy: Vyššia cena. Tá však svedčí o jej kvalite.


3) Manhatan - Volcano explosive volume (cena cca 5 eur)
Plusy: Perfektne zahusťuje! Predĺži tiež :) Veľmi podobná gosh-ke. Dobrá až výborná cena vzhľadom na jej kvalitu.

Mínusy: Tie vlastne ani nie sú :) Životnosť je v priemere také 3 mesiace, normálka :)


CELKOVÝ VÍŤAZ:  Myslím že gosh, no manhattan je  tesne za ňou. Oriflame mám rada keď núdzovo potrebujem nejakú no nechcem za ňu vyhodiť veľa ale zároveň chcem kvalitu. Ceny im určite zodpovedajú.

Skúsili ste už niektorú z nich? Alebo máte iných obľúbencov? :)

1 komentár:

  1. Z těchto jsem zkusila tu z Oriflame a jeden čas jsem nepoužívala žádnou jinou. Ale máš pravdu, že brzo vysychá. Teď momentálně jsem si oblíbila The Falsies od Maybelline a 2000 calories od Max Factor.

    OdpovedaťOdstrániť