utorok 31. januára 2012

Panthenol - doplnok stravy

Pred nedávnom som doužívala Panthenol vitamíny "na krásu", teda také, ktoré nám majú vyživiť vlasy, pokožku či nechty. Takže si ho poďme rozobrať, či spĺňa to čo sľubuje...


 1. Obmedzuje vypadávanie a štiepenie vlasov
S vypadávaním nesúhlasím, vôbec nemám pocit, že by mi menej padali, avšak so štiepením môžem vlastne súhlasiť. Ja sa o vlasy síce dosť starám aj pomocou všelijakých prípravkov, ktoré priaznivo pôsobia na štiepenie, no myslím že aj tento vitamín prispel k menšiemu štiepeniu končekov.


2.Priaznivo pôsobí pri poruchách rastu vlasov
Neviem, čo presne myslia ako poruchu rastu vlasov- žeby rástli veľmi pomaly? Priznám sa, že tomu celkom nerozumiem, ale ak je to myslené takto, tak v tom prípade mi nenarástli nejako rýchlejšie...ale opravte ma prosím, ak sa mýlim


3.Znižuje nadmerné mastenie vlasov
Súhlasím. Síce sa mne vlasy nemastia nadmerne- ak si umyjem vlasy napríklad v nedeľu večer, v stredu sú už mastné (tak si občas zvyknem dať v stredu ráno suchý šampón a večer umyť). Ale keď som brala Panthenol, vydržali mi ešte aj tú stredu v pohode a stačilo mi si ich umyť až vo štvrtok.


4.Ovplyvňuje lámanie vlasov a nechtov
Čo sa týka vlasov, nevylučujem, ale nezaregistrovala som. Ale čo sa týka nechtov, tak je to asi navýraznejší výsledok z užívania Panthenolu. Fakt mám nechty odvtedy veeeľmi pevné :)


5.Podporuje prirodzenú výživu kože
Tiež súhlasím. Pokožku mám teraz takú krajšiu- neviem ako to mám inak nazvať :D Ale je jemnejšia aj keď sa niekedy po sprche nenatriem telovým mliekom.


6. Priaznivo pôsobí pri kožných problémoch
Toto žiaľ (alebo skôr našťastie :D ) nemôžem zhodnotiť, pretože kožné problémy nemám.






CELKOVÉ HODNOTENIE: Hodnotím ich tak neutrálne, ale skôr pozitívne. To znamená, že nie sú vôbec zlé, ale účinky nie sú príliš výrazné. Odporúčam ich užívať asi len vtedy ak máte problémy s mäkkými lámavými nechtami- v tomto ma presvedčili :)

15 komentárov:

  1. ked niekomu padaju vlasy myslim, ze problem bude aj niekde inde..:)...ale taketo "pomocky" samozrejme mozu napomoct...:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite máš pravdu, takéto tabletky sú skôr na také mierne padanie vlasov keď je problém len v suchých vlasov od mechanického poškodenia (žehličky, fény, kulmy...)

      Odstrániť
  2. Ja som ešte nebrala lieky na tieto veci, ale chcela by som začať. A ako prvý vyskúšam ten panthenol. Potrebujem hlavne znížiť štiepenie vlasov a nechtov. Môžem sa spýtať koľko stál? A kúpila si ho normálne, ale treba naňho predpis? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stál niečo vyše 5 eur a dá sa voľne kúpiť, celkovo tieto doplnky stravy myslím nie sú na predpisy a dajú sa voľne kúpiť v lekárni :)

      Odstrániť
  3. Já teda jím Panthenol už dlouho, a můžu potvrdit, že mi zabírá a pomáhá:)

    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem Panthenol používala a vyhovoval mi ze všech výrobků, co jsem používala na zlepšení kvality vlasů nejvíc :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem si Panthenol koupila jednou a jak je u mě zvykem, tak po pár dnech zapomínám a neberu to pravidelně, takže jsem to nikdy ani nedobrala...Ale teď mě to láká to zkusit znovu, co to udělá :-D Samozřejmě bych chtěla výsledky viditelné ihned do vteřiny po spolknutí první kapsle :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho tiez nebrala kazdy den pretoze som nato zabudala ale neskor som si dala do monilu pripomienku a uz ho berem pravidelne :) aj ja som taka ze chcem vysledky hned no treba chvilu pockat a mozem povedat ze som s nim velmi spokojna :)

      Odstrániť
  6. 1,5 rokov mi padali vlasy po porode. Nepomáhali mne drahé tablety. Potom som vyskúsala tento a po 4 mesiacoch úplne zastavil padanie vlasov.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahojte všetci. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku od spoločnosti Sabine, a potom som sa rozhodol podať žiadosť podľa ich odporúčaní a len pred pár hodinami som potvrdil na svojom osobnom bankovom účte celkovú sumu 50 000 EUR, o ktorú som požiadal. Toto je skutočne skvelá správa a radím každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby požiadal prostredníctvom svojho e-mailu: Sabinhelps@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Úverová služba 2019 pre všetky krajiny Blízkeho východu.

    Finančné služby
    Máme pôžičky pre vládnych zamestnancov na Blízkom východe, rýchla a ľahká splátka
    # Rozsah sa pohybuje od 10 000 do 10 miliónov dolárov, podľa vášho mesačného platu.

    Máme tiež pôžičku pre mimovládnych zamestnancov a závisí od vašej investície a vášho ochotného projektu.

    Kontaktujte nás prostredníctvom: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sehr geehrter Herr / Frau,
    Benötigen Sie einen Kredit? Wir bieten kleine, mittlere und große Kredite mit einer Schnellgarantie von 3% pro Jahr an. interessierte personen sollten mich für weitere informationen und anfragen über (financierlibertycapitals@gmail.com) oder whatsapp +1 (207) -408-7564 region of resident care kontaktieren.
    Dein Feedback ist willkommen!
    Vielen Dank.
    Freundliche Grüße!

    Kayla Abubaker
    Kreditlinien der Chinesischen Mauer

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hľadáte podnikateľský úver, osobný úver, pôžičku na bývanie, pôžičku na auto, študentskú pôžičku, pôžičku na konsolidáciu dlhov, nezabezpečenú pôžičku, rizikový kapitál atď., Alebo ste dostali pôžičku od banky alebo finančnej inštitúcie z jedného alebo viacerých dôvodov. Ste na správnom mieste pre svoje úverové riešenia! Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom za nízku a dostupnú úrokovú sadzbu 3%. Potom nás kontaktujte e-mailom: sabinhelps@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi by som odporučil služby pána Benjamina akejkoľvek osobe, ktorá potrebuje finančnú pomoc, a budú vás informovať o ďalších vysokých adresároch. Ešte raz chválim seba a vašich zamestnancov za mimoriadny servis a zákaznícky servis, pretože to je pre vašu spoločnosť veľký prínos a príjemný zážitok pre zákazníkov, ako som ja. Prajem vám všetko najlepšie do budúcnosti. Pán Benjamin je najlepším spôsobom, ako získať ľahkú pôžičku, tu je e-mail .. / Lfdsloans@outlook.com alebo sa porozprávajte s pánom Benjaminom na WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Ďakujeme Vy, že ste mi v úprimnom srdci znova pomohli s pôžičkou, som navždy vďačný.

    OdpovedaťOdstrániť