štvrtok 8. septembra 2011

7 Makeup Facts about me


Pekný deň prajem :)

Na viacerých blogoch som za posledný čas videla tieto články, niektorí nominovali ostatných, niektorí to nechali na ostatných či sa rozhodnú spraviť podobný článok...ja som tiež nebola nikým nominovaná a ani ja nikoho nebudem nominovať, ale ak niekto spraví podobnú vec, veľmi rada si to prečítam :)

1.) Na bežné denné líčenie používam ceruzku na obočie,špirálu,púder a linku na oči. Občas k tomu pridám aj make-up,tvárenku a jemné tiene.


2.) Nedokázala by som ísť spať neodlíčená, minimálne nie s make-upom či púdrom na pleti. Možno vás to teraz prekvapí, no odličovanie ma baví :D Skrátka mám rada ten pocit keď dám všetky nečistoty z tej tváre "dole" a pleť mám ošetrenú.

 

3.) V kozmetike ( a aj v iných veciach) nenávidím "zbytočnosti"! Myslím tým veci, ktoré mi len tak stoja na poličke a nevyužívam ich. Zrejme to bude aj mojím znamením (panna), že si jednoducho nedokážem kúpiť napr. nejaký lesk s tým, že ho nepotrebujem. Nie je to tak ani kvôli zbytočnne vyhodeným peniazom ale nemám rada keď mi niečo stojí na poličke bez významu. (viem že je to divné, väčšina žien to má presne naopak ale čo už :D )

 

4.) Ak si dávam lesk na pery, vždy si najprv pod neho dám balzam. Nie je mi príjemné mať lesk bez balzamu či rúžu. 

 

5.) Snažím sa nekupovať si drahú dekoratívnu kozmetiku. Myslím, že sa dá nájsť aj veľmi kvalitná špirála do 5 eur či ceruzka na oči do 2 eur. Radšej dám peniaze do pleťových vôd,gélov či krémv, aj keď som názoru že nie vždy vyššia cena znamená kvalitu (napr ten Ryor :) ).

 

6.) Mám zmiešanú pleť, no nie problémovú. Len na čele mám veľmi malé akné ktoré je momentálne na dobrej ceste preč :)

 

7.) Ranné každodenné maľovanie mi trvá cca 15-20 minút.

 

Tak to je asi všetko, ak máte nejaké otázky, pýtajte sa :) A ak niekto robí rovnaký článok o sebe, budem rada ak mi dáte vedieť, rada si prečítam :)

 

PS: OSPRAVELŇUJEM SA ZA TO PÍSMO A POZADIE, NEVIEM ČO S TýM MÁM NEJDE MI TO ZMENIŤ :((

11 komentárov:

  1. Teda ty jsi ale nádherná, úplně mi ta fotka vyrazila dech, fakt krásná! A s tím leskem to mám úplně stejně, také si dávám i pod rtenku nebo lesk balzám a já zas ale naopak koupím i věc, která se mi jen líbí a třeba vím, že ji moc používat nebudu,ale mnohem raději bych to měla jako ty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeej ďakujem veľmi pekne si zlatá :) No áno nekupujem veci ktoré viem že mi budú stáť v poličke, ale tiež si rada kúpim niečo čo síce budem málo využívať ale budem a chcem to mať po ruke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný blog ;)

    http://vida-cotia.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj, i ja som takýto článok napísala :)

    http://tonkissforyou.blogspot.com/

    áá s tvojím piatym bodom súhlasim :) je to presne ako u mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvelo napisane!

    Ak máš rada CK parfumy, stále u mňa prebieha giveaway o jeden z nich, môžeš sa zapojiť tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/09/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super blog vazne sa mi dost paci ;)
    lifebysuzie.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem vám všetkým za krásne komentáre! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. http://katherine-our-generation.blogspot.com/2011/08/7.html
    ja som ťa označila :))

    OdpovedaťOdstrániť