utorok 15. novembra 2011

Čo teda ten Cien?

Pekný deň všetkým :)


Dnes som sa rozhodla, že si "na koberček" zase zoberiem lidlácku značku Cien. Tuto som písala už o kondicionére na vlasy, o ktorom som sa nedávno dozvedela, že opäť uspel v nejakom časopise a vyhral 1. miesto zo 16 produktov :) Povedala som si teda, že vyskúšam od tejto značky aj iné produkty.

1.) Intímny sprchový gél
Ja osobne skôr zastávam ten názor, že na intímne partie je čistá voda najväčší "zázrak". Napriek tomu som rada, ak doma niečo takéto máme, raz za čas ho predsa použijem. Základom je pre mňa, aby produkty na intímne partie boli neparfémované, či už hovoríme od mydlách, géloch či toaletných papieroch. Tento gél má parfumáciu, no len veľmi jemnú, čiže to by som ja považovala za také malé mínus. Pení tak stredne, to znamená nie je to najhoršie ale ani nebudete mať hneď obrovskú penu, treba ho teda trošku viac použiť. Celkovo by som ho však hodnotila celkom dobre, v pomere cena-kvalita určite áno. Hovorím, že ja náročná v tomto nie som, keďže mi stačí len čistá voda, ale určite som rada, že ho mám :)

2.)Pena na holenie
Tak tejto pene by som udelila rovnako 1. miesto v hodnotení holiacich pien ako bolo udelené pre kondicionér! Naozaj som ešte nikdy lepšiu penu nemala! Po vytlačení má takú zvláštnu ružovú farbu ktorá sa potom premení na jasnú bielu a pení úplne perfektne- teda aj dosť dlho vydrží. Určite 100 percentne odporúčam! :)

3.) Odlakovač na nechty bez acetónu
Pred týmto odlakovačom som mala ešte jeden z cienu, ktorý som sa nevedela dočkať kedy ho miniem, lebo bol dosť zlý, takže tento som kupovala trochu nedôverčivo či som zase nešľapla vedľa. Ale nie :) Som s ním veľmi spokojná, dobre odlakováva, je bez acetónu (ružové prevedenie) a má skvelú pumpičku, takže aplikácia na vatičku je vynikajúca :)

5 komentárov:

  1. taku flasticku s odlakovacom ma aj ebelin, je to strasne prakticke:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odlakovač je super, taky ho mám. O tu pěnu na holení jsem nikdy nezakopla, tak se po ní možná podívám, díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten odlakovač mám aj ja a je podľa mňa úplne úžasný, a keď si s ním odlakujem nechty pekne vonia :) A pumpička vyhovuje maximálne.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Baby určite vyskúšajte aspoň tú penu, je naozaj geniálna :)

    OdpovedaťOdstrániť