pondelok 7. novembra 2011

Essence sure azure



Pekný deň všetkým :)
Dnes trošku o laku na nechty...Táto farba bol spontánny výber, nie som veľmi zvyknutá si kupovať modré,žlté či zelené laky, no momentálne som mala na takýto chuť. Pôvodne som išla do DM-ka s tým, že som si chcela kúpiť trošku inej farby od Essence, no nemali ho, tak sa mi nechcelo čakať, veď za cenu 0,80 eur som ochotná si kúpiť zatiaľ aj inú farbu, než som si vyhliadla. Musím však povedať, že kvalitou cene aj ,bohužiaľ, zodpovedá a kvalita je veľmi nízka. Fotka je vytvorená ani nie celý 1 deň po nalakovaní nechtov a už si môžete všimnúť malé olupnutie...a to som použila ešte podkladový, 2 vrstvy tohto modrého (odtieň 74 sure azure) a na vrh opäť priesvitný tiež od firmy Essence. Čo viac dodať, mne sa farba páči, maminu išlo poraziť keď zbadala, čo som kúpila :D Je to vec vkusu :) Tak čo naň hovoríte vy? :)

7 komentárov:

  1. Velmi pekny..jemny..na inom sa pacia..na sebe nie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky nemám moc modrých laků, ale podobný tomuhle taky vlastním :)) A jsem na tom stejně, taky mi essence laky moc nedrží, ale kamarádka s nima chodí třeba týden a vypadají jako čerstvě nalakované, nechápu to :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásna farba, len keby tá kvalita bola lepšia

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čajová- To isté som si hovorila donedávna ja, preto som okrem červených a ružových lakov iné nenosila, no neviem, čo ma aktuálne pochytila mánia iných farieb :D

    Limett- Naozaj? Waw to by som aj ja chcela :D A nevieš či nepoužíva nejaký dobrý podkladový lak? :)

    Michaelle- To áno, škoda, že u essence lakov nemôžem povedať, že je to kvalita za nízku cenu, aj keď o Essence značke ako celkovo už myslím táto veta platí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak mám nasrdci pár věcí :), jednak modré laky a zvláště světle modré já můžu, takže mně se líbí, dále bych moc chtěla pochválit hallowenské masky, hrozně se mi tento svátek líbí a mrzí mě, že se v mém okolí moc neslaví a za třetí musím říct, že jsi naprosto nádherná slečna! A ještě jednu věc, psala jsem to i sobě, já natáčím na klasickou digitální kameru, protože webkameru máme nekvalitní.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jeej Peti, ďakujem ti veľmi pekne si skutočne strašne zlatá! :) Veľmi si ma potešila naozaj :) No to s tou kamerou som si myslela, lebo ja som už jedno video natočila na webcamere ale je v veľmi zlej kvalite... no čo už, nabudúce to asi skúsim ako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa tato farba celkom paci taka jemna, aj ked stale bojujem sama so sebou, ci sa mi na mne paci alebo nie...:)

    OdpovedaťOdstrániť