sobota 17. decembra 2011

Vlasový špeciál

Ahojte :)
Dlhšie som už nepísala nič o vlasoch, tak som sa rozhodla, že napíšem niečo o šampónoch na vlasy, ktoré som za posledné obdobie vyskúšala.

Mám suchý typ vlasov ( od žehlenia ako som už viackrát spomínala), hrubé vlasy takže sa mi toľko nelámu, vlasy som si nikdy nefarbila ani melír som nemala a mám ich pomerne husté. Takže v drogériách sa prevažne pozerám po šampónoch a kondicionéroch určených na suché poškodené vlasy. Osobne som tiež zástancom toho názoru, že je dobré striedať šampóny, potom majú lepší účinok.

1)Elséve- Full repair 5 (šampón)
Píšu o ňom, že je vhodný na poškodené vlasy a obsahuje 5 regeneračný látok. Kúpila som si ho preto, lebo som ho raz vyskúšala od kamarátky v tábore a milo ma prekvapil. Mala som pocit, že sú menej suché a ošetrené. Či si ho kúpim aj nabudúce, neviem, lebo ma neoslovil až natoľko, že by u mňa nemal chýbať. Mám ho doma skôr na to vystriedanie šampónu, ktorému som verná a tak je pre mňa dobrý. 

2)Elséve - Re-nutrion -s včeľou materskou kašičkou ( šampón a kondicionér)
Toto je ten šampón, ktorému verná som :) Z drogérkových značiek mi príde najlepší ako som kedy mala. Moje suché vlasy rieši dokonale a keď k nemu pridám kondicionér, výsledok je ešte lepší. S rozčesávaním nejaký výrazný problém nemám, ale s týmto šampónom a kondicionérom to ide úplne ľahučko.


3) Schauma - Super ovocie & výživa (šampón, kondicionér)
Je to krémový šampón a kondicionér s nádhernou vôňou ovocia, ale so suchými vlasmi si neporadia až tak dobre ako hore spomínaný re-nutrion. Hodnotím ich dobre, vlasy zjemnia, ale medzi moje stálice patriť nebudú.

4)Loreal Proffesional - Asbolut repair cellular (šampón)
Hovorila som o ňom už v mojom videu . Je skvelý, radím vám, ak máte veľmi poškodené vlasy, stavuje na profesionálne výrobky z kaderníctva a nehľadajte lacné alternatívy z dorgérií. Tie sú vhodné, ak chcete už vlasy udržiavať, ale "dokopy" vám ich dá napríklad tento loreal :)

5) Yves Rocher - Hamamélis (šampón)
Tu je ďalšia moja stálica :) Objavila som ho na tomto blogu. Chcela som si kúpiť nejaký šampón, v ktorom nie sú silikóny aby som ho mala na výmenu s tými druhými ( aby som moje vlasy príliš nezaťažila). Tu som sa o ňom dočítala, že je skvelý, tak som si povedala, že ho vyskúšam. Som s ním tiež veľmi spokojná! Používam ho hlavne teraz, pretože v zime si vlasy skoro vôbec nežehlím ( aj tak je vlhko a zvlnia sa mi), tak som sa rozhodla, že si ich nebudem zaťažovať ani nijakými silikónmi a dám im "ozdravujúce obdobie" :)) Vlasy sú po ňom krásne ľahké, hydratované a vyživené. Je úplne jemnučný, veď o ňom aj píšu, že neštípe pri styku s očami a je vhodný aj pre najmenších. Odporúčam :)





6) Dove - Intense repair (kondicionér)
Raz sme z neho dostala vzorku aj spolu s kamarátkou. V ten večer som si vlasy neumývala, tak som ho neskúšala, ale moja kamarátka áno. Na druhý deň som sa v škole nevedela vynadívať, aké má lesklé krásne vlasy a niekoľko krát som jej ich pochválila. Až potom ma napadlo, či neskúšala tú vzorku. A áno, skúšala ju, takže sme hneď prišli na to, prečo ich má dnes také výnimočné. Neváhala som, a po minutí vzorky som si ho kúpila. Zozačiatku som ochkala aký je skvelý. Po čase už sa jeho efekt až tak výrazne neprejavoval, ale stále som zostala pri dobrej mienke o ňom. Keď sa mi minie, možno si ho kúpim znovu, zaraďujem ho k tým lepším výrobkom, čo som mala.

7.) Cien (šampón)
K nemu už asi nemám viac čo povedať, písala som o ňom tu a nepochybujem, že ste o ňom počuli už viac chvály. Tentokrát mám doma prevedenie pre farbené a poškodené vlasy (ten ružový na suché nemali) ale je rovnako dobrý a nesmie u mňa chýbať aspoň na obmenu, alebo keď nechcem žiadne silikóny.

6 komentárov:

  1. Velmi dobry prispevok! My sme roky pouzivali s maminou Elseve..maminke vyhovuje doteraz..no mne sa zacali z ich vyrobkov velmi mastit vlasy. takze teraz striedam Loreal Proffesional a prirodne ako je Alverde alebo Lavera :-)
    no, kazdy si musi najst to svoje :)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem :) Elseve je podľa mňa skvelá značka, ale ja si myslím, že je pri ňom vhodné vždy mať aj nejaký prírodný šampon bez silikónov, takže podľa mňa robíš veľmi dobre, že striedaš skvelé loreal proffesional šamony s bezsilikónovými alverde/lavera :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. normalne rozmyslam,ze sa po tom YR poobzeram

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý článok. Jednoznačne si ma inšpirovala ku kúpe väčšiny produktov ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. loreal mám taky, teď chci zkusit tu černou řadu glisskur :), tak jsem zvědavá.
    Jinak mám ráda recenze.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ahoj, chcem sa opytat, ty hovoris o tom cien z lidlu ako o šampone ale na fotke je kondicioner,,,,tak ide o šampon ci kondicioner

    diky

    kika

    OdpovedaťOdstrániť