sobota 2. júla 2011

Zázrak pre vlasy!

Už nadpis vás musí hovoriť, že vám predstavím 2 zázraky na vlasy, ktoré v mojej kúpeľni majú VIP miesto.
CHI Silk infusion 
Píšu o ňom:
Komplex pre reparáciu
  • Obnovujúca maska bez alkoholu, neoplachuje sa.
  • Obohatená o prírodný hodváb, pšeničné a sójové proteíny.
  • Pre hebké, formovateľné vlasy s neuveriteľným leskom bez strapatenia sa.
  • Chráni vlasy pred termálnym stylingom a prostredím.
Ja hovorím:
Hneď po prvom použití som zaznamenala, že moje vlasy zostali veľmi hebké a vyživené a ešte keď po prameni vlasov prešla žehličkou, zostala som ohromená aké hladné no nie splasnuté som vlasy mala. Do hustých dlhých vlasov vám skutočne stačí naniesť množstvo veľkosti 1-2 lieskových orieškov. Má olejovú konzistenciu ktorá dobre pôsobí pre suché vlasy no zároveň ich nemastí. Okrem termo  ochrany vám poskytne aj regeneráciu a ochranu pred slnkom. No čo viac dodať, jeho prezývka "hodváb na vlasy" hovorí predsa za všetko :) Dostanete ho kúpiť na internete alebo vo vybraných kaderníctvach za cenu cca 15 eur za 50 ml, čo je síce nie najmenej peňazí no vydrží vám skutočne veeeeľmi dlho a kúpu neoľutujete.







Gestil wonder
Píšu o ňom:
Regeneračný krém s výťažkom z bambusu. Jeho výnimočné zloženie sa odporúča na vlasy silné s poškodeným vláknom vplyvom trvalej, farbením, smogu a na vlasy suché. Dodáva vlasu veľký lesk, hebkosť a hydratáciu. Vlasy sú samozrejme po jeho použití veľmi dobre rozčesateľné. Necháva sa pôsobiť po každom umytí 3-5 minút a potom sa opláchne dôkladne vodou. Je výborný tiež na zábaly na 30-60 minút a potom sa vlasy znovu opláchnu vodou. Necháva sa pôsobiť po každom umytí 3 – 5 minút a potom sa dôkladne opláchne vodou. Je výborný tiež ako zábalový krém na 30 – 60 minút. Potom sa znovu vlasy opláchnu vodou. Vyrába sa v troch baleniach. Praktické balenie – 300ml

Ja hovorím: 
Pre všetky z nás by malo byť samozrejmosťou, že našim vlasov venujeme zvýšenú pozornosť aspoň 1 za mesiac a doprajeme im výživu v podobe masky na vlasy. V drogériách máme naozaj veľký výber, o to väčšia škoda je, že gestil wonder tam nájdete asi ťažko. Dostanete ho kúpiť na internete a jeho cena za 300 ml je cca 8 eur, čo sa mi zdá veľmi dobré vhľadom na jej blahodarné účinky. Niekomu nemusí vyhovovať jeho vôňa, mne však nevadí ale čo je hlavné, vlasy dokáže perfektne vyživiť, hydratovať, regenerovať. Skúste si do googlu dať "gestil wonder recenzie" a ja vám zaručujem, že nenájdete ani jednu zlú skúsenosť :)

3 komentáre:

  1. to teda je, ja ho zbožňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. spokojnost... :) som milo prekvapena... odporucam... vlasky mam naozaj leskle... a lahko rozcesane...♥

    OdpovedaťOdstrániť