utorok 15. mája 2012

2 typy pre korunu krásy

Nedávno som si kúpila 2 výrobky na základe recenzií blogeriek, tak vám ich ohodntím z môjho hľadiska.



Najprv som sa rozhodla vyskúšať fialový šampón proti nažltnutému efektu na vlasoch. Fialové šampóny sú známe tým, že by blondínam nemali chýbať doma v lete, lebo pekne vytiahnu zažltnutý efekt na vlasoch od slnka a vlasy získajú peknú studenú farbu. Majú ich aj v rôznych kaderníctvach v rôznych značkách, no ja som začala týmto z DM-ka napriek tomu, že si vlasy vôbec nefarbím ani nemám melír a na obale je písané "Na zosvetlené alebo šedivé vlasy". A to som asi nemala, lebo efekt sa mi nedostavil ani po druhom raze umytia. Naopak, vlasy mám suché a tento šampón ich vysušil ešte viac.
To ale neznamená, že je zlý - len vravám, že pokiaľ máte vlasy suché a nefarbené či melírované, neskúšajte ho! Na našej poličke však len tak nezostane, lebo mám sestru, ktorá so suchosťou problém nemá a nádych "kuriatka" na jej vlasoch je preč :) Dokonca aj jedna kamarátka s hnedými vlasmi si ho pochvaľuje, že jej vytiahol nádych ryšavosti z vlasov.

Viac som sa skamarátila so sprejom na vlasy od značky Lee Statfford, ktorý zafixuje vyžehlené vlasy a drží ich rovné. Kúpila som ho v predajni Profimed, kde som našla toto malé cestovné balenie 50 ml za 2,80 eur, tak som si povedala, že to určite vyskúšam. Musím povedať, že čo píše, spĺňa- vlasy mi naozaj vydržali dlhšie rovné ( s čím ja mám dosť problém lebo sa mi hneď zvlnia), tak som si povedala WOW. Jediné čo sa mi trochu nepáči je, že ak si ho nastriekate príliš veľa alebo z veľmi blízkej vzdialenosti, môže vám vytvoriť trochu mastný efekt. Ten sa však dá trochu vyčesať, takže si myslím, že len tak ľahko mi z poličky nezmizne :)

2 komentáre:

  1. Pěkný článek a blog..sleduji:)

    http://ina-tina.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite sa za tým pozriem a zaobstarám si ich :)


    http://tipsbybecky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť