piatok 8. júla 2011

Akutol

Hneď na úvod musím spomenúť, že za tento typ vďačím Biance Principesse ,ktorá o ňom napísala na svojom blogu a len ďaka nej ho odteraz nosím so sebou v kabelke.

Akutol je vlastne akoby neviditeľný leukoplast :) To znamená, že ak ste si kúpili práve nové letné topánočky ktoré vám, bohužiaľ, spravili otlaky, nehodí sa dať si leukoplast, ktorý je jednak nevkusný a o chvíľku sa vám pokrčí a môžete si ho meniť. Tento gélový sprej s nastriekate na dané miesto, počkáte také 2 minútky kým zaschne a už vás vďaka neviditeľnému povlaku vás už nič nebude otláčať. Ja to nosím stále pri sebe v prípade potreby :) Nájdete ho v lekárni za skvelú cenu 1,80! :) (aspoň ja som to za toľko kúpila, ale viac ako 2 eurá to podľa mňa nebude)

3 komentáre:

  1. Tento zazrak som si chcela tiez kupit akurat ze u nas v lekarni ho nemaju a pani lekarnicka mi povedala ze sa prestal vyrabat takze zrejme tvoj ulovok bol len dopredajom starych zasob :( ale pani lekarnicka klamala :D kazdopadne si na neho brusim zuby uz odvtedy co som o nom citala u Bianci a dufam ze ho snad niekde najdem...hodil by sa mi velmi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemyslím si, že by ho prestali vyrábať, skús teda zájsť do inej lekárne...ak by tam povedali to isté tak až potom si začnem myslieť že je na tom trochu pravdy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam z neho aj tak pocit, ze si tam leukoplast musim dat, aby medzi otlakom a napr. remiankom bola nejaka vrstva, aby mi remienok priamo netlacil na bolave miesto. Minule som tak mala compeed, a aj cez ten ma to tlacilo az ked som si dala leukoplast nebolo to take strasne.:)

    OdpovedaťOdstrániť