sobota 30. júla 2011

Maska na vlasy po mojom :)

Dobré ránko prajem :)

Masky na vlasy takého domáceho typu už asi všetci poznáme. Niektoré odborníci už začínajú hovoriť, aby sme postupne zabudli na tieto rady ešte od našich starých mám. Niektorí zase naopak vravia, že raz za čas si takú výživnú masku treba spraviť. Ja som sa teda Rozhodla zmixovať obe tieto rady, a teda som si vytvorila masku, ktorá bude mať kúsok z prvého aj druhého názoru odborníkov. Myslím, že sa mi dosť podarila a budem ju opakovať častejšie keď  niekedy budem chcieť trošku zmeny pre moje vlasy od skvelej masky na vlasy gestil wonder , o ktorej kvalitách som sa vám už zmienila (klik na názov).

ČO POTREBUJEME: malú misku, olivový olej, kondicionér ( je jedno aký, ja som použila Cien z Lidlu, o ktorom som písala TU ), trochu vody.

AKO NA TO?
Jednoducho tieto 3 veci- vodu, olej, koncicionér- zamiešame, nanesieme na vlasy a necháme pôsobiť takých 30 minút. Čas pôsobenie je však na vás, ak nemáte čas, aj 10 minút je lepších ako nič, naopak ak máte, skvelá bude aj hodina pôsobenie. Potom masku jednoducho zmyjete a vlasy poriadne umyjete. Odporúčam ešte zabaliť vlasy do potravinovej fólie pre lepšie účinky (keďže sa tam tak udrží väčšie teplo a látky môžu do vlasov lepšie prenikať).

POZOR! Masku si nanášajte len asi od polovice vlasov dole, nie až ku korienkom! Vlasy by sa vám veľmi zamastili a vymývalo by sa vám to ťažko...






Čo vravíte na domáce masky vy? :)

PS: na 10 dní sa s vami lúčim, idem totiž do tábora :) Tak sa majte paaa :)))

2 komentáre:

  1. mne to trosku prippomina polievku s nejakou cestovinkou:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. áno máš pravdu :D To robia asi tie kúsky balzamu :P

    OdpovedaťOdstrániť