pondelok 25. júla 2011

Milé prekvapenie :)

Pekný deň všetci! :))
Rozhodla som sa vás inšpirovať, aby ste v potravinách Lidl na budúci krát neprešli okolo oddelenia s "lidláckou" kozmetikou CIEN ako keby na danom regáli nič nebolo. No schválne, nepomysleli ste si pri pohľade na také šampóny na vlasy za jedno jediné euro čo to bude za kvalitu? Možnože nie, no ja až doteraz áno. A to bola veľká chyba!

Nedávno som bola u kamarátky ktorá si celkom potrpí na kvalitnú kozmetiku a zbadala som u nej na vani práve tento cien šampón. Tak som sa jej na neho spýtala. Povedala mi, že nedávno pozerala jeden ženský magazín, kde testovali šampóny a víťazom sa stal práve tento a to mal za konkurentov napríklad také Schaumy či Gliss Kury. Zaujalo ma to a už len kvôli tejto recenzii som ho nemohla nevyskúšať. Jeho cena- jedno jediné euro- ma presvedčilo, že to rozhodne treba vyskúšať. Ja konkrétne som si zobrala verziu v zelenom na regeneráciu suchých vlasov. Moje dojmy? Musím povedať, že som ho zatiaľ použila len raz no vlasy mi pekne zjemnil. Nehovorila by som o úplnej regenerácii alebo v prípade mojej kamarátky o super objeme- to od neho nečakajte, žiadne zázraky sa diať nebudú...Ak sú však vaše vlasy v dobrom stave a nepotrebujú mimoriadne zázraky, na výživu vám bohate postačí :) U mňa v kúpeľni má už teraz svoje miesto, používať ho budem vždy keď sa mi zachce trošku zmeny od môjho balzamu na vlasy (osobne si myslím, že je dobré šampóny a kondicionéry striedať). Aha a aby som nezabudla, ešte aj príjemne nevtieravo vonia :)


Máte aj vy pochybnosti o kvalite takejto lacnej kozmetiky z Lidla či iného obchodu? Skúsili ste napriek tomu takú kozmetiku? :))

6 komentárov:

  1. Ja mam citlivu pokozku takze pletovej kozmetiky by som sa asi bala, ale sampon by som mozno vyskusala. Ved za pokus clovek nic neda. Inak ja som dokonca niekde citala, ze v nejakom teste skoncil na poprednych miestach:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súhlasím, pleťová kozmetika je trošku väčšia veda než vlasová, nevhodný výber pleťovej môže aj uškodiť, no šampónom na vlasy pokaziť nič nemôžeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prave som ti sla napisat, ze ved v magazinovych testoch byva na poprednych prieckach aj napriek nizkej cene, myslim, ze sa po nom pokukam a suhlasim aj s tym, ze je dobre sampony striedat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No ja by som sa ho sice asi bala skusit ale ako napisala cookie, sampon snad nemoze ublizit..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa po týchto šampónoch hrozne svrbela hlava, tak sa od nich držím už na kilometer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vážne? :O o takejto reakcii som teda ešte nepočula, no ale ved koľko ľudí toľko chutí :/

    OdpovedaťOdstrániť