nedeľa 14. augusta 2011

Odličovače

AHOJ! :) Tak a som tu naspäť z tábora, bolo tam fakt super :) Čo by ste povedali, keby sme si dnes dali niečo o odličovačoch na oči,hm? :)


Na úvod poviem, že ja som osobne rozhodne za dvojfázové odličovače (na odlíčenie vodeodolného make-upu), pretože jednoznačne odlíčia oveľa lepšie a ľahšie než normálne a preto ich používam aj keď som nebola nalíčená vodeodolnými šminkami. Preto aj teraz napíšem o 3, ktoré som vyskúšala.

1.) Balea (cena cca 1 euro)
Dávam ho hneď ako prvý a nie náhodou. Je to môj favorit, ktorý momentálne a už dlhodobejšie používam. Priznávam, že nie som pri tomto výbere náročná, ale vie mi bez problémov dokonale odlíčiť make-up rovnako dobre ako hociktorý iný  a keď sa pozrieme na tú cenu tak viac slov netreba :)



 2.) Nivea (cena cca 4 eurá)

 K nivei poviem len toľko - efekt po ňom som mala úplne rovnaký ako po Balei. Keby mi dali dve vatičky- na jednej túto Niveu a na druhej vyššie spomínanú Baleu, fakt by som nevedela povedať rozdiel. Jediný rozdiel by som našla len ak by som sa pozrela na cenovku. Je to síce celkom malý rozdiel, no prečo kupovať drahšie keď mám to isté len lacnejšie? :) Možno jeden dôvod by sa predsa len našiel- tento úplne vyhovoval aj kamarátke, ktorá má trošku citlivejšie oči a pri výbere je náročnejšia.

3.) Oriflame (cena cca 7 eur)


 Ako ste si všimli, cena nám trochu vyskočila hore, no kvalita naopak prudko klesla dolu...Tento odličovač určite neodporúčam! Použila som ho len raz a začali ma tak štípať oči ako po žiadnom inom! A to, opakujem, ja nemám citlivé oči a nie som náročná na odličovače. Tento bol pre mňa sklamaním. Nechcem už ani vedieť čo by robili ženy so skutočne citlivými očami.



3 komentáre:

  1. Mám podobné skúsenosti s týmito odlíčovačmi. Prvý som popravde ešte neskúšala, ale Niveu aj odličovač z Oriflame áno. S Niveou som nadmieru spokojná a ten z Oriflame bol pre mňa rovnakým sklamaním ako pre teba - dokonca mi z neho oči opuchli a boli červené..
    inak máš pekný blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja osobne odporucam Ryor, Baleu som skusala vcelku dost davno a nadsena som z nej nebola, s Ryorom odlicenie islo ako po masle, pri Baley som sa musela dost snazit

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslíš dvojfázovú odličovaciu emulziu z Ryoru? :) Aj ja ju určite chcem vyskúšať, všetci si ju nadmieru chvália :)

    OdpovedaťOdstrániť