sobota 29. októbra 2011

Slnečná jeseň :)

Začnem takto- ocina veľmi baví fotiť a keď bolo vonku takto pekne a ja s mojou sestrou Dianou sme sa chystali preč, ako nás tak videl ako sa chystáme, tak nás zdržal, nech sa ideme trochu pofotiť. Tak sme išli a spojili to s prechádzkou s naším miláčikom Ronym :) Keď som si tak pozerala tie fotky tak som si povedala, že tej kozmetiky u mňa na blogu bolo dosť tak malé oživenie nezaškodí :) Ak by vás to niekoho zaujímalo, tak ja mám na sebe oblečené tričko z Terranovy, červený sveter z H&M, nohavice z Promodu, bunda je z Gate, topánky z Deichmannu a Dia má kabát zo Stradivariusu, nohavice z Camaieu a topánku tiež z Deichmannu :) Mimochodom, ten červený kabát je môj a čierna budna mojej sestry- my však máme veeľmi dobrý vzťah a oblečenie si bez problémov navzájom požičiavame ( no OK prevažne som to ja čo lozím do jej skrine :D ). Ale každému by som priala takého súrodenca ako mám ja, je skrátka skvelá staršia sestra :)

   


PS: Čo vravíte na nový dizajn? Zmena k lepšiemu či horšiemu? :)

4 komentáre:

  1. Máte obě nádherné vlasy! Sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemôžem uveriť, že máš iba 15 rokov!!! Vyzeráš krásne(a staršie) a celkovo je tvoj blog veľmi pekný..len tak ďalej :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem vám krásne obom, ste strašne milé :) Áno mám skutočne len 15 rokov :D A som veľmi šťastná, že sa ti môj blog páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ja som si to iste pomyslela- ze mas IBA (???) 15 :D ale ste obidve velmi pekne :) tie kucery tvojej sestry su super ale to su asi natocene, nie? ooch... aj ja chcem starsiu sestru!!! :) este ked vie tak uzastne natacat vlasy :) fakt, vaz si to, mas fakt stastie ze ju mas :)

    OdpovedaťOdstrániť